După cum a anunțat mass-media, laboratorul spațial chinez Tiangong 1 s-a prăbușit pe Pământ. O bucată mare a acesteia, a căzut peste sediul central al PSD din București!… Din fericire, fiind în week-end și la o oră la care zona nu era circulată, s-au înregistrat doar pagube materiale, clădirea fiind serios avariată.

Văzând acest eveniment ca pe un semn al „furiei divine”, președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis presei un comunicat în care își anunță demisia atât de la șefia partidului, cât și din funcția de președinte al Camerei Deputaților. „Acesta este un mesaj din Ceruri, înaintea Sărbătorilor Pascale, pe care eu l-am înțeles exact: a fost o nebunie să forțez modificarea legilor Justiției… Mă voi pune la dispoziția DNA, în anchetele privind dosarele Teldrum, Belina și Fortaleza! De asemenea, sunt dispus să cooperez cu Justiția pentru soluționarea dosarului Black Cube” – a adăugat liderul PSD.

La rândul său, Ion Iliescu, anchetat atât în legătură cu evenimentele din Decembrie 1989, cât și cu „mineriadele” din anii 1990-1991, a declarat: „Am fost o viață liber-cugetător, dar acum, după acest mesaj divin, mărturisesc: Dumnezeu există și este chinez!”

În replică, Vasile Blaga, ex-lider al fostului PDL și fost președinte al PNL, anchetat, de asemenea, de DNA, a afirmat că, de ani de zile, el are încredere în poporul chinez și în conducătorii săi!

Până în acest moment, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, un alt urmărit penal de Direcția Anti-corupție, nu a putut fi contactat. Se zvonește că acesta s-ar fi refugiat la Ambasada Federației Ruse și că intenționează să ceară azil la Moscova…