Apar opinii care susțin că nu e bine să criticăm prea dur USR-PLUS… Că sunt o forță politică nouă, că n-au experiență, etc… Da, „să nu dăm cu barda” în USR-PLUS! Să aruncăm în ei, direct, cu un vulcan de bolovani! De ce? Fiindcă, pentru mulți dintre noi (eu, cel puțin, așa cred!), ei au fost SPERANȚA, ALTERNATIVA la clica uslinoasă psd-pnl et co! Mulți (inclusiv subsemnatul) s-au implicat în promovarea lor, în strâns semnături, în campanii de donații pentru ei, în furnizarea (gratis) de expertiză politică-socială-economică, etc! Și – pentru ce???

Ca, la fiecare mesaj pe e-mail, Barna să răspundă prin „aflare-n treabă”, ca „nuca-n perete”!… Ca să am parte de plescăiala sictirită de la Cosette Chichirău!… Ca să văd cum USR-PLUS Iași promovează traseiști (Bodea, ex-pnl! – candidat la președinția CJ Iași și, mai nou – la Senat, primul, urmat de alt ex-pnl-ist, Timofciuc)! Ca scriitori valoroși, ca Dan Lungu, directorul festivalului FILIT, să fie „plantați” pe locul 5 – din 5 potențiale la Senat (de parcă USR-PLUS se așteaptă să ia 100% mandate în camera superioară!)!… Cu ce sunt mai buni traseiștii Bodea și Timofciuc decât Dan Lungu???
Ca, la Cluj, Emanuel Ungureanu să se trezească mai la coada listei, că, probabil, nu place lui Barna, sau altora din șefii USR-PLUS!… Ca, încă de acum mai bine de 3 luni (7 iulie!), fosta șefă a USR Sibiu, Raluca Amariei, să demisioneze, pentru că „ea susține că “promovarea unor mesaje jignitoare la adresa majorității românilor au adus USR, pe bună dreptate, eticheta de partid neomarxist”.”… Și Sibiul e județul de unde vine Barna, care, văd, e primul pe listă la parlamentare!…

De la găștile uslamiste și de la acoliții lor – toți „născuți” din primul fsn al lui moș ilici kaghebilă, în 1989, nu am așteptări deloc! Dar, de la USR-PLUS – DA! Au demonstrat, a se vedea mai sus (și lista NU e completă!) că nu merită votul meu, așa că NU-L VOR MAI AVEA!

Au (ră)sădit, cândva, în 2016, o speranță, cum n-am mai avut, din 1992-96, când exista CDR!… Speranța aia a murit!…