Atunci când niște „emanați” , în frunte cu bolșevicul ilici, demn urmaș al pcdr și al „diviziei tv”* , vând Țara, ca niște trădători de neam, aproape trei decenii, nu mai rămâne decât MU13 P5D !

Când o gașcă ce-și zice „partid” , se face scut, contra Justiției, pentru a scăpa de „brațul” Legii cohorte de borfași, interlopi, corupți, hoți și mafioți nu mai rămâne decât MU!E PSD!

În condițiile în care sunt promovate incompetența, incultura, pupincurismul, neam-prostia și „Educația” înseamnă să legi un „genunche” cu o „pamblică” , din nou – MU1E P5D!

Dacă, în anul Centenarului României Mari, este mai important să susții cretinismul, nu creștinismul, să iei bani de la Cercetare și să-i dai pentru un „mall popesc” (catedrala neamului-prost), atunci – MUI3 P5D!

Atunci când la „conducerea”Țării aduci o pavianca ce încurcă orașe capitale din Balcani, țoape care vorbesc despre „marșul tramvaiului” sau conserve kgb-iste, replica este: MU1E PSD!

Dacă, vânzători de Țară ce sunteți, ați reușit, după un an și jumătate de proteste ale cetățenilor din România, să aduceți la protest, în Piața Victoriei, și pe românii din Diaspora, să-i aduceți Acasă, nu pentru concedii cu rudele și prietenii, ci ca să-și ia, împreună cu noi, cei rămași aici, Țara înapoi, ei bine, ați reușit! NEAM UNIT ȘI AZI VOM STRIGA – MUI3 PSD!

 

* Am trecut „divizia tv” cu minuscule din respect pentru Tudor Vladimirescu, care n-a fost nici bolșevic, nici trădător de Țară!