În articolul de aici, iată un comentariu, semnat „Studenta”. Îl reproduc fără alte comentarii.

„Din cati profesori sunt la o clasa unu sau doi sunt tampiti, clar! Toti am trecut prin asta. Dar cand vine vorba de elevi … doar unu sau doi sunt NORMALI. Cine suporta pe cine?
Vin natii intregi de retardati pe care nu le mai poate educa nimeni. Asa au vazut acasa, asa fac maica-sa si taica-sau si asa fac si ei.
Dragi parinti, daca nu intelegeti despre ce este vorba, sa va explic:
– fetele voastre se imbraca precum niste curve si arata la clasa a VII-a ca la 25 de ani, umbla cu toti nespalatii de varste mult mai mari si se mozolesc prin toate colturile intunecate, isi pun poze sexi pe HI5 iar voi habar n-aveti, merg la scoala cu poseta etc.
– baietii vostri cunosc doar fotbalul, tigara si berea, desi afara sunt 25 de grade ei umbla cu gluga pe cap de parca urmeaza sa comita o infractiune, merg in „haita” si se izbesc de trecatori si de ce le mai iese prin cale, merg cracanati si cocosati de parca sunt maimute iar cand vorbesc nu se intelege nimic, se aude doar un raget de animal iar sporadic cateva silabe etc.
Daca nu intelegeti despre ce vorbesc este pentru ca voi chiar nu sunteti capabili sa vedeti penibilul.
Culmea e ca acesti „copilasi” au ajuns la facultate si-mi sunt mie colegi. Normal ca trebuie sa-i suport. Dar oare cine i-a trecut clasa? Nu cumva acei profesori pe care voi ii tot acuzati si despre care spuneti ca nu merita mariri de salarii?!? Copiii vostri chiar meritau sa promoveze?”